Nyheter

September 15, 2021

Hur man balanserar tvåhandsstrategi i Pai Gow

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Att behärska en arbetsstrategi är mycket viktigt i alla spel. De två par handens strategi är mycket vanligt bland Pai Gow -spelare. I den här översynen kommer vi att förhöra möjliga sätt på hur man balanserar makten i denna strategi.

Hur man balanserar tvåhandsstrategi i Pai Gow

För att lyckas i Pai Gow Poker, du måste ha mental förmåga att balansera makt mellan de två händerna som behandlas med dig. Den ena är markerad som den låga handen, medan den andra är markerad som den höga handen. Att uppnå balansen är lätt för de flesta möjliga händer du kan få.

Att uppnå maktbalansen när man spelar två par händer ger dock både nybörjare och erfarna spelare svårt. Avsnitten nedan innehåller en analys av den resulterande maktbalansen för två parhänder. Dessutom finns det tips som hjälper dig att hålla balansen och spela händerna till din fördel. Genom att följa tipsen kan du maximera vinster i Pai Gow Poker.

Utmaningen för spelare med två par händer

När du har två parhänder måste du bestämma hur du ska spela för att behålla balansen. Ett sätt att göra detta är att behålla det lägre värdet i det höga paret. Alternativt kan du behålla det i det låga paret. Oavsett vilket sätt du väljer att spela är målet att behålla maktbalansen.

Möjliga sätt att bibehålla makten

Ta ett scenario där du har fått ett relativt högt kort när du behöver lägga i den låga handen. Det vettiga spelet här skulle vara att hålla båda paren på höjden. På så sätt behåller du maktbalansen till din fördel. En annan manöver som skulle fungera perfekt skulle vara att dela paren.

Spåra dina pjäser med ett poängsystem

Många spelare har litat på poängsystem för att bestämma de bästa spelningarna vid varje steg i Pai Gow. Anledningen till att poängsystem används idag är att de fungerar. I praktiken kräver poängsystemet att du lägger till varje tillägg till de två paren.

För att illustrera, överväga ett stadium där du får ett par som består av en domkraft och fem. Allt du behöver göra är att lägga till värdet på de två korten. I det här fallet, 11 (för Jack) och 5. Sammanfattningsvis ger de två dig 16. När du vet detta kommer du att veta hur du spelar handen till din fördel.

Scenarier där paren ska spillas

Experter rekommenderar att dela par när som helst summan av kortvärdet i din hand är lika med 17. I ett sådant fall är de enskilda paren tillräckligt starka för att behålla maktbalansen

När dina kort har ett totalt värde mellan 12 och 16 är beslutet att dela upp valfritt. Undantaget från denna regel kommer när du har ett esskort att skriva in i den låga handen. I så fall bör du hålla paren kombinerade i den höga handen

Delningspar gäller också om du har kort värderade till totalt 7 till 11. Om du kan placera ett high-ess eller high-king i lowen är det bättre att undvika att dela dina par.

Ibland kan du hitta dig själv med kort på totalt 6 eller lägre. Det bästa spelet här är att dela om du inte har en Ace-high, Queen-High eller King-high att glida in i den låga

Avslutande ord

Pai Gow Poker är ett roligt spel som inte borde skrämma dig. Med pjäserna som diskuterats ovan kan du nu sitta vid ett bord med andra spelare och göra det bästa av två parhänder. Tänk på att spelet har fler regler som du bör veta innan du börjar spela.

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
En natt att minnas: Las Vegas Local vinner $200 000 videopokerjackpot
2024-05-16

En natt att minnas: Las Vegas Local vinner $200 000 videopokerjackpot

Nyheter