Grunderna i Face Up Pai Gow Poker

Hur man spelar

2021-11-10


 Face Up Pai Gow Poker-spelet ställer spelare mot dealern i en spännande head-to-head-tävling. I det här spelet kan spelare se dealerns hand innan de gör ett drag med sin egen. Med dina Pai Gow Poker Vegas kortspel kan du göra valfria satsningar på progressiva bonusar, förmögenhetsbonusar, avundsbonusar och ess-höga.

Grunderna i Face Up Pai Gow Poker

Pai Gow på onlinekasinon är ett populärt spel, därför kommer vi att ge dig alla detaljer om grunderna för ansiktet uppåt i Pai Gow. Nedan:

Varje spelare, inklusive dealern, får sju kort i denna variant av Pai Gow. Standardleken med 52 kort plus en joker används i detta spel.

Jokern i detta spel används på tre sätt:

  • För att slutföra en stege
  • För att slutföra en Flush
  • Som ett ess

Det bestäms vem som ska få den första handen när dealern startar en slumptalsgenerator (RNG). Dealern räknar från sig själv, som alltid är nummer ett, går moturs.

I enlighet med husreglerna kommer dealern först att sätta sin hand innan han instruerar sina medspelare att göra detsamma.

Två händer med sju kort delas ut med deltagarna. De sju korten innehåller höga och låga händer enligt följande:

  • Fem-kort = hög hand
  • Två kort = låg hand

Så snart de två händerna har gjorts ska de läggas ut med framsidan nedåt som visas på layouten.

Hur man vinner Face Up Pai Gow

Både dina höga och låga händer bör få högre poäng än dealern för att vinna din insats. Traditionell poker erfarenhet krävs; men om du redan vet hur man spelar, kommer detta spel att vara en vind för dig.

Om den höga handen har fem kort kan den låga handen bara ha två kort, och det måste vara en lägre rankad hand än den höga handen. Detta är viktigt för att handen ska betraktas som "foul", och satsningen kommer att gå förlorad.

Eftersom huset alltid har en hög hand måste du slå huset för att vinna din insats. Både de låga och höga händerna måste antingen vinna eller förlora för att pengar ska kunna byta händer. För att ringa en insats betyder en "push" att ingen av parterna vinner och inte heller förlorar pengar. Om de höga och låga händerna har samma ranking men är oavgjorda, vinner huset insatsen.

Fortune Bonus

Din bästa sjukortshand måste matcha en av vinsttabellens belöningar för att vinna denna satsning. Här kommer dealern att placera en "avundsjuk"-knapp bredvid din insats om du satsar minst $5 på Fortune Bonus. Du kommer att få en avundsjuk bonus om du gör detta. För odds, kolla in spelets vinsttabell.

Avundsbonus

Efter rundan kommer dealern att betala ut alla avundsjuka bonusar. Alla spelare med avundsknappar vinner om minst en av dem får en kvalificerande hand för Envy Bonus. Dealerns hand och din egen hand kan inte vara föremål för en avundsjukbonus i samma omgång. Utbetalningar listas i vinsttabellen.

Ess-Hög

Om dealern delar ut en Ace-High Pai Gow (en hand med ett ess och inga parningar eller högre), kommer alla gästers primära insatser automatiskt att flyttas till nästa omgång.

Konventionell Pai Gow Poker vs. Face Up Pai Gow Poker
2021-12-01