Hur man spelar Pai Gow på mobilen

Pai Gow är ett av de bästa casinospel att spela när en spelare har mycket tid att döda. Populariteten för att spela Pai Gow på mobila enheter har haft en jämn uppgång de senaste åren. Spelhastigheten är långsam, vilket innebär en lägre huskant. Detta maximerar också möjligheten att spelaren går bort med större vinster.

Spelreglerna kan verka komplicerade i jämförelse med snabba spel som Texas hold 'em. Men när en spelare förstår dem, blir det lättare att vinna stort. Men de första spelarna måste skilja mellan Pai Gow och klassisk poker.

Hur Pai Gow kan spelas i appar eller mobil responsiv

Hur Pai Gow kan spelas i appar eller mobil responsiv

Det är lätt att förstå hur Pai Gow kan spelas i appar eller mobila versioner om en spelare har erfarenhet av klassisk poker. De två spelen har många likheter som nya Pai Gow-spelare kan använda som en grund i spelet. Så här skiljer sig Pai Gow från klassisk poker:

  • Spelare startar spelet med sju kort istället för 2
  • Pai Gow-däck har ett istället för 2 jokrar
  • Bluffing är inte tillåtet när du spelar Pai Gow
  • Bettors går head to head mot återförsäljaren
  • Handrankingen skiljer sig också något
Hur Pai Gow kan spelas i appar eller mobil responsiv
Reglerna

Reglerna

Spelare kan ha riktiga kontanter eftersom alla spelleverantörer stödjer Android såväl som andra enheter. Så du måste känna till reglerna och det bästa sättet att vinna några spel. Handrankingssystemet är detsamma som i spel, till exempel Texas hold'em med några få undantag.

För det ena är det möjligt att ha en 5 av en sort uppsättning kort i en hand. Detta är den högsta handen, och den kan till och med trumpa en kunglig flush. Det är dock alltid tillrådligt att dela sådana händer i framsidan, och bottenhanden eftersom spelet kan förlängas.

Reglerna
Mobil Pai Gow-strategi

Mobil Pai Gow-strategi

De flesta rutinerade Pai Gow-spelare förstår också att förlängning av spelet är en del av strategin och en outtalad regel. Detta är särskilt fördelaktigt eftersom alla spelleverantörer stöder iPhone- och iOS-enheter som kan gå länge på en enda laddning. I klassisk poker skulle spelare aldrig offra ett paket med alla ess.

Spelare måste dock skapa två händer. En av dessa händer måste ha två kort. Därför måste de dela sådana händer för att bilda två vinnande händer. Så detta skulle innebära att man lägger minst ett ess i botten innan man går mot återförsäljaren.

Mobil Pai Gow-strategi
Hur Pai Gow är enkelt och lämpligt att spela på surfplatta

Hur Pai Gow är enkelt och lämpligt att spela på surfplatta

Det första för spelarna att komma ihåg är att Pai Gow slår dem mot dealern. Till skillnad från att gå mot andra spelare, finns det ingen bluff eller trick som används när man försöker vinna en hand av Pai Gow. Både spelaren och dealern får sju kort. Spelarens kort förblir med framsidan upp medan dealerns kort vänder uppåt.

Korten delas upp i två händer. Den främre handen har fem kort, och de flesta av spelarens kort bör gå till att stärka denna hand. Dealern visar sin hand när spelaren har avgjort hur hans / hennes händer delas.

Hur Pai Gow är enkelt och lämpligt att spela på surfplatta